dihidroergotamin (orron keresztül) megfelelő használata

Adagoló

Tárolás

Fontos, hogy ezt a gyógyszert rendesen. Győződjön meg róla, hogy olvassa el a beteg utasításokat gondosan a gyógyszer alkalmazása előtt.

Ne használjon orr dihidroergotonint a fejfájás, ami eltér a szokásos migrén. Ehelyett, kérdezze meg kezelőorvosát.

Hogy enyhíti a migrén a lehető leghamarabb, használja nazális dihidroergotamin, amint a fejfájás kezdődik. Még ha kapsz figyelmeztető jelek a közelgő migrén (aura), meg kell várni, amíg a fejfájás kezdődik használata előtt nazális dihidroergotamin.

Fekve, egy csendes, sötét szoba után egy ideig használja ezt a gyógyszert, enyhítheti a migrén.

Ha úgy érzi, sokkal jobb, miután egy adag nazális dihidroergotamin, de a fejfájás jön vissza, vagy rosszabbodik, egy idő után, akkor használja több orr dihidroergotamin. Azonban alkalmazza ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint irányított.

Orvosa kérheti fel Önt, hogy egy másik gyógyszert, amely segít megelőzni a fejfájást. Fontos, hogy kövesse az orvos utasításait, még akkor is, ha a fejfájás is előfordulnak. Fejfájás-megelőző gyógyszerek akár hetekig is eltarthat a munka megkezdésére. Még azután is, azok elkezdenének dolgozni, a fejfájást kell ritkábban fordulnak elő, és legyen kevésbé súlyos és könnyebb enyhítésére. Ez csökkentheti a nazális dihidroergotamin vagy más fájdalomcsillapító gyógyszerek, hogy szükség van. Ha nem észlel javulást, néhány héttel azután fejfájás-megelőző kezelés, kérdezze meg orvosát.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.